Lokeren en Sint-Truiden delen de punten op Stayen

23-04-2016 21:54

Op speeldag vier van Play-Off 2B hebben Sint-Truiden en Lokeren 2-2 gelijkgespeeld. De vier doelpunten vielen allemaal al voor de rust. Door het gelijkspel is STVV uitgeschakeld voor Europees voetbal. Lokeren behoudt zijn leidersplaats.

Op Stayen speelde STVV voor zijn laatste kans. In de eerste helft was het ook de betere ploeg, maar kwam het wel op achterstand via Ayanda Patosi. De Kanaries knokten zich in de partij en scoorden zelf twee keer. Benito Raman en Pieter Gerkens kwamen op het scorebord. Maar zoals gezegd gingen we rusten met 2-2. Vlak voor het rustsignaal schoof Serhiy Bolbat na een misser van Gerkens de gelijkmaker tegen de touwen.

Na de pauze zagen we een beter Lokeren. STVV loerde op de counter. We noteerden nog enkele kansjes, maar een doelpunt viel er niet meer. Ook in de slotminuut vergaten Cyriel Dessers en Hamdi Harbaoui te scoren. Door het gelijkspel telt Lokeren nu zeven punten. STVV blijft achter met twee punten en kan dit seizoen niets meer halen.