Noodlot slaat toe voor Gent, Vanhaezebrouck ziet twee spelers uitvallen

Noodlot slaat toe voor Gent, Vanhaezebrouck ziet twee spelers uitvallen

23-04-2016 14:23

AA Gent neemt het zondag op tegen Genk. De Buffalo's gaan op bezoek naar de Cristal Arena. Hein Vanhaezebrouck zal het tegen de Limburgers zonder twee spelers moeten doen. Mbark Boussoufa en Kalifa Coulibaly raken niet fit voor de wedstrijd.

Boussoufa was er donderdag ook niet bij. Hij haakte geblesseerd af voor het duel tegen Anderlecht. Hij ondervond te veel hinder aan de hamstrings. Ook tegen Genk zal hij er niet bij zijn. De Marokkaan kan dus niet aantreden tegen de ploeg in vorm. Hij werd niet geselecteerd voor de belangrijke partij. Boussoufa is echter niet de enige speler die er niet bij is. Ook Coulibaly werd niet opgenomen in de selectie. De Malinees heeft last aan de adductoren.

 Gent mag zondag absoluut niet verliezen. Bij een nederlaag tegen Genk springen de Limburgers over De Buffalo's naar de derde plek in het klassement. Gent heeft momenteel maar een voorsprong van twee punten op Genk. Bij winst kan Gent naast Anderlecht en Club Brugge komen staan, al komen die eerder in het weekend nog in actie.