Ndidi heeft op training ook al zo geschoten, maar die bal lag in het bos

"Ndidi heeft op training ook al zo geschoten, maar die bal lag in het bos"

20-04-2016 23:11

Peter Maes lijkt steeds meer zijn grote gelijk te halen. Zijn KRC Genk zet zijn opmars voort met een knappe 4-2 zege tegen Club Brugge. "We kijken naar niets of niemand", zei de trainer aan Sporza.

"Het was genieten. Van die 4 doelpunten natuurlijk, want efficiëntie is belangrijk. We hoeven maar te wijzen en de bal gaat tussen de palen. Daar is die eerste goal een exponent van, de ballen vliegen goed binnen nu", bejubelde de trainer de efficiëntie van zijn troepen. "Wilfred Ndidi heeft dat al op training ook gedaan, maar dan kwam de bal ergens in het bos terecht. Ik ben heel tevreden dat de bal vandaag wel binnen het kader viel. Het is een van de mooiste goals van het seizoen."

"Deze wedstrijd geeft ons een goed gevoel", gaat Maes verder. "Was Pozuelo de uitblinker? Niet alleen hij. We wonnen achterin de duels en dan krijgen de jongens vooraan ruimte. Dan gaat het snel bij ons. We kijken nu naar niets en niemand en bekijken het wedstrijd per wedstrijd. We maken wel nog fouten. We hadden alles op slot moeten gooien, maar die twee tegengoals zijn een goed leermoment. Dat mag tegen Gent niet gebeuren."