Kabasele trekt aan alarmbel: De scheidsrechters gaan nog fouten maken

Kabasele trekt aan alarmbel: "De scheidsrechters gaan nog fouten maken"

18-04-2016 21:20

Christian Kabasel was, ondanks de 3 punten en een goede wedstrijd, niet tevreden na de met 2-1 gewonnen wedstrijd van zaterdag tegen Zulte Waregem. De verdediger maakte immers een strafschopfout. "Onterecht", oordeelde hij zelf in Het Belang van Limburg.

"Ik doe geen enkele beweging naar de bal. De bal werd tegen m'n arm getrapt", verklaart hij. Kabasele weet ook waarom het wel een strafschop was. "Wim Smet had ook niet de intentie om te fluiten. Het was op aangeven van de lijnrechter dat hij naar de stip wees."

"Voor de Play-Offs heb ik reeds gezegd dat er scheidsrechterlijke fouten zouden gebeuren. Dit is daar een mooi bewijs van. Ik verzeker je, de scheidsrechters gaan nog fouten maken. Het wordt hoog tijd dat ze op dezelfde lijn gaan zitten", waarschuwt hij.

"Dag op dag een jaar geleden heb ik hier een identieke penalty tegen gekregen. Ik kan mijn arm toch niet aan mijn lichaam plakken. Misschien dat ik de volgende keer m'n arm op de rug moet vastbinden", besloot Kabasele met een halve glimlach.