'Club Brugge gaat scouten bij twee Servische topclubs'

'Club Brugge gaat scouten bij twee Servische topclubs'

17-04-2016 13:29

Club Brugge houdt zich dit weekend natuurlijk vooral met de topper tegen Anderlecht, maar er wordt ook nog gescout. Een blauw-zwarte scout ging namelijk kijken naar de derby van Belgrado: dat meldt de Servische journalist Nemanja Grbic via Twitter.

Rode Ster speelde een heel beladen derby tegen Partizan, de twee zijn aartsvijanden. De match had eigenlijk niet veel om het lijf tot minuut 85. Toen kwam de thuisploeg op voorsprong via Predrag Sikimic. In de blessuretijd kreeg Zoran Rendulic een rode kaart bij de thuisploeg, Everton kon daarna de 1-1 maken. Diezelfde Everton kreeg kort daarna ook nog een rode kaart. Rode Ster blijft ondanks het puntenverlies autoritair op kop, Partizan staat namelijk op 14 punten.

Naast Club zaten ook Juventus, Atalanta, Torino, Udinese, Celtic op de tribunes, zij kwamen allemaal voor goalgetter Andrija Zivkovic van Partizan. Club Brugge zou echter niet zijn gekomen voor die speler. Voor wie Blauw-Zwart dan wel de trip heeft gemaakt weet de journalist helaas niet.