Niet akkoord met de kritiek dat het niet spectaculair genoeg is

"Niet akkoord met de kritiek dat het niet spectaculair genoeg is"

17-04-2016 10:40

Club Brugge zit op titelkoers. Indien Blauw-Zwart de volle buit meepakt uit het Constant Vanden Stockstadion, mag het bestuur meer dan waarschijnlijk een pleintje in Brugge inpalmen voor de titelviering. Ondanks de leidersplaats speelt Club Brugge toch geen champagnevoetbal. 

De mannen van Preud'homme laten geen onvergetelijke indruk na. Zowel tegen KV Oostende als tegen AA Gent hadden de Bruggelingen de nodige dosis geluk. Ook het voetbal is niet altijd om over naar huis te schrijven, maar dat vindt Preud'homme niet zo erg. "Wat is spectaculair? Als elke ploeg vijftien kansen creëert? Onze match tegen Gent vond ik van een heel hoog niveau", geeft hij aan in Het Laatste Nieuws.

"Je moest héél snel spelen om iets te creëren. Als wij dan twee goals maken en nog andere kansen afdwingen, vind ik dat knap. Net zoals we met tien man op KV Oostende nog kansen creëren. Ik ga niet akkoord met de kritiek dat het niet spectaculair genoeg is. Als je twee ploegen hebt die op een topniveau aan elkaar gewaagd zijn, zal je dat nooit krijgen. Misschien wel als één ploeg alles op alles moet zetten. Maar dat is nu nog niet het geval."