Hasi voert de druk op: De eerste twee matchen moesten we winnen, deze ook

Hasi voert de druk op: "De eerste twee matchen moesten we winnen, deze ook"

17-04-2016 10:00

De vaderlandse competitie bereidt zich voor op de clash der titanen. Zondag nemen Anderlecht en Club Brugge het tegen elkaar op. De inzet: de redding van de Play-Offs. Indien Anderlecht de zege niet thuis houdt, mag Blauw-Zwart stilaan beginnen denken aan de festiviteiten. 

Het Constant Vanden Stockstadion verwacht niets minder dan een zege tegen de aartsrivaal. Ook Besnik Hasi weet dat enkel de drie punten van tel zijn. Anders mag paars-wit waarschijnlijk ten vroegste volgend jaar haar 34e titel vieren.

"Vanaf het begin van de Play-Offs hebben we gezegd dat we het in de Play-Offs wedstrijd per wedstrijd zouden bekijken. We gaan niet beginnen rekenen. Elke match is cruciaal. De eerste twee matchen moesten we winnen. Deze ook", aldus Hasi in Het Laatste Nieuws.

De Albanees denkt dat zijn team het gaspedaal kan indrukken. "De eerste speeldagen van de Play-Offs waren rustig. Niemand wil verliezen. Geen zorgen, het zal wel loskomen. Op een bepaald moment moeten bepaalde ploegen risico’s beginnen nemen. Kijk maar naar onze matchen vorig jaar op het veld van AA Gent en Club. Dat waren topspektakels voor de toeschouwers."