Terugkeer Mechelen komt te laat in tumultueuze wedstrijd tegen Charleroi

16-04-2016 22:22

Sporting Charleroi heeft verrassend de 3 punten meegepakt uit Mechelen. Het kwam 0-3 voor, maar moest op het einde nog bibberen. Uiteindelijk hielden ze toch stond met 2-3.

Charleroi wist al na 5 minuten KV Mechelen wakker te schudden dankzij een doelpunt van Jeremy Perbet. Toch bleef een reactie van Mechelen uit. Het gefluit van het thuispubliek aan de rust zei genoeg.

In de tweede helft gaat Chaleroi door op zijn elan. Dieumerci Ndongala schiet een rebound van Perbet binnen en Sotirios Ninis scoort op vrije trap de 0-3.

Sofiana Hanni brengt de spanning nog terug met 2 doelpunten, maar meer dan een versteviging van zijn plaats in de topschuttersstand levert dat niet op. Daardoor ziet Mechelen Lokeren naast zich komen met 6 punten. Charleroi staat derde met 4 punten, STVV lijkt uitgeteld.