Ik probeer de matchen van Club Brugge zo goed mogelijk te volgen vanuit Kroatië

"Ik probeer de matchen van Club Brugge zo goed mogelijk te volgen vanuit Kroatië"

09-04-2016 19:03

Bosko Balaban was zaterdag even terug in ons land. De gewezen Kroatische aanvaller kwam Club Brugge een hart onder de riem steken. Balaban gaf zelfs de aftrap voor de topper tegen AA Gent. 

"Ik probeer de wedstrijden van Club Brugge zo goed mogelijk te volgen vanuit Kroatië, net zoals de hele Belgische competitie", aldus Balaban in Het Laatste Nieuws. "Dat is natuurlijk één van mijn taken als voetbalmakelaar, de job die ik nu uitoefen. Ik probeer ook als niet-speler van het voetbal te genieten, en dat lukt me wonderwel."

Balaban verdient tegenwoordig zijn brood als spelersmakelaar. Wordt hij ooit trainer? "Neen, toch niet. Ik had geen zin om het voetbal vanuit een dug-out te moeten volgen. Ik zit veel liever tussen de toeschouwers en doe mijn ding zonder afhankelijk te zijn van een club als werkgever. Daarom is een functie als makelaar perfect voor mij. Misschien zie ik een andere functie wel zitten binnen een club, maar het leven van een hoofdcoach is zeker en vast veel te stressvol, da's niets voor mij."