Dury is gewaarschuwd, Genkse uitblinker wil ook de scalp van Zulte Waregem

Dury is gewaarschuwd, Genkse uitblinker wil ook de scalp van Zulte Waregem

09-04-2016 10:50

De Cristal Arena beleefde vrijdagavond weer een ouderwetse avond. KRC Genk stuurde KV Oostende met een droge 4-0 terug richting De Kust. Eén van de uitblinkers in het Genkse shirt was Alejandro Pozuelo. Door deze zege staan de Genkenaren nu op een vierde plaats. 

De Spanjaard is al enkele maanden goed op dreef bij KRC Genk. In de reguliere competitie scoorde Pozuelo zijn eerste doelpunt tegen KV Oostende. Vrijdagavond maakte hij nummer twee, toevallig ook tegen Oostende na een dodelijke counter.

"Het was een goede match, met een goed resultaat. Ik ben heel blij voor het team, want het was ook wel een moeilijke match. Die 1-0? Ja, dat was een heel mooie tegenaanval. Bailey, Karelis, Malinovsky en Buffel zijn heel snel. En dat is heel goed voor een tegenaanval."

Aan de microfoon van Radio GRK en exclusief voor VoetbalPrimeur.be loste Pozuelo ook een waarschuwingsschot. "Het doel blijft om Europees voetbal te halen. Volgende week moeten wij tegen Zulte Waregem. Dat wordt ook een moeilijke match, maar dat geldt voor iedereen in de top 6. Het belangrijkste is om te winnen zodat wij op Europese koers blijven zitten."