Zorgen bij Vanhaezebrouck: Match bij Club Brugge wordt moeilijkste verplaatsing

Zorgen bij Vanhaezebrouck: "Match bij Club Brugge wordt moeilijkste verplaatsing"

08-04-2016 17:01

AA Gent greep op de eerste speeldag van Play-Off 1 naast de 3 punten. De Buffalo's bleven steken op een 1-1 gelijkspel tegen Zulte Waregem. Daardoor zakte AA Gent naar een derde plaats. De kloof met Club Brugge bedraagt nu 4 punten. Dat mag na zaterdag niet meer worden. 

AA Gent trekt zaterdag naar het Jan Breydelstadion. Hein Vanhaezebrouck heeft geen al te beste herinneringen overgehouden aan de tripjes naar Club Brugge. Zowel in de Croky Cup als in de competitie ging AA Gent met de billen bloot. "De match bij Club Brugge wordt onze moeilijkste verplaatsing. We moeten weerbaar zijn en gaan voor een positief resultaat", aldus Vanhaezebrouck op het Twitterkanaal van AA Gent

"In de vorige wedstrijden tegen hen hebben zij zich ingesteld op onze spelwijze en hebben we geen oplossingen gevonden. Het is nu aan ons om daar een antwoord op te vinden en er een resultaat neer te zetten. Maar ik wil niet spreken over worst of best case scenario’s. We focussen ons nu op de wedstrijd en daarna zien we wel weer", geeft een strijdvaardige Vanhaezebrouck aan.