Wedstrijd Charlton na nieuw opvallend protest tegen voorzitter Duchâtelet

Wedstrijd Charlton na nieuw opvallend protest tegen voorzitter Duchâtelet

02-04-2016 21:12

De fans van de Engelse tweedeklasser Charlton Athletic zijn nog altijd boos over het beleid van voorzitter Roland Duchâtelet. Tijdens de wedstrijd tegen Birmingham City werden er zaterdag uit protest honderden balletjes op het veld gegooid en zodoende moest de match zelfs tijdelijk stilgelegd worden.

Charlton Athletic bezet de 22e plaats in de Championships en aan het einde van het seizoen zou dat degradatie betekenen. The Addicks hebben met nog zeven matchen te gaan een achterstand van zes punten op Fulham, dat de veilige twintigste plaats bezet. De fans van Charlton zien Roland Duchâtelet als hoofdverantwoordelijke en willen dat de voormalig eigenaar van Standard vertrekt.

Tijdens het protest werd dan ook herhaaldelijk ''We want Roland out'' gescandeerd. De Belg is echter nog niet van gedachten veranderend en lijkt de club ook in de toekomst te besturen. Het is dus afwachten of de supporters snel met een nieuw protest komen.

Opvallend: Charlton Athletic won de wedstrijd wel in blessuretijd dankzij een goal van Jorge Teixeira, die ook een verleden bij Standard heeft.