Dit was de dag: Standard wint de beker, toptransfer voor Benteke?

Dit was de dag: Standard wint de beker, toptransfer voor Benteke?

20-03-2016 22:00

In de rubriek 'Dit was de de dag' vat VoetbalPrimeur.be elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 20u samen. Op die manier weet je weer welke voetbalnieuwtjes er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Standard wint de beker!
Standard heeft voor de zevende keer in zijn bestaan de beker gewonnen: het versloeg Club Brugge in een flauwe finale met 2-1. Ivan Santini kon met wat hulp van Ludovic Butelle de winning goal maken in de slotfase.

Okaka international
Stefano Okaka mag zich opnieuw international noemen. De spits van Anderlecht was eigenlijk niet geselecteerd voor de komende oefenwedstrijden, maar heeft nu geluk: Ciro Immobile valt uit, en zo kijkt Okaka twee wereldploegen in de ogen.

Benteke naar Serie A
De transfer van Christian Benteke naar Liverpool is voorlopig een flop, en dat lijkt onder Jürgen Klopp niet te veranderen. Juventus wil een uitweg bieden aan de Rode Duivel, maar Liverpool plakt nog steeds een flinke prijs op zijn hoofd.

Simons zat bijna bij de rivaal
Timmy Simons is goed op weg om een boegbeeld te worden bij Club Brugge, maar het had ook anders kunnen zijn. In 2012 kon hij namelijk kiezen tussen Club Brugge en...Anderlecht.

Hoog bezoek bij Antwerp
Opmerkelijke gast bij de partij tussen Antwerp en Deinze: Romelu Lukaku zag hoe Antwerp de bezoekers opzijzette met 3-0. Lukaku kwam één van zijn beste vrienden aanmoedigen.