STVV verliest met zware cijfers van KV Mechelen en mag zich stilaan zorgen maken

14-02-2016 22:05

KV Mechelen heeft Sint-Truiden een pak voor de broek gegeven. Op Stayen werd het 0-3 in het voordeel van de Manenblussers. Door die nederlaag is de malaise bij de Kanaries nu compleet.

De eerste helft ging nog gelijk op en beide teams gingen zonder een doelpunt achter hun naam de kleedkamer in. De tweede helft had heel wat meer om het lijf. Vijf minuten ver in de tweede helft en Steven De Petter maaktde de 0-1.

STVV liet het hoofd wat hangen maar herpakte zich. De Kanaries trokken naar voor maar verloren Bagayoko in de strijd. Een tweede keer geel deed hem naar de kleedkamer wandelen in minuut 85.

Met een man minder ontstaat er ruimte en daar profiteerde KV Mechelen optimaal van. Sofiane Hanni scoorde in minuut 89 en Glenn Claes deed dat in minuut 90. 0-3 op het bord, zware cijfers voor ploeg in nood STVV.