Akpala blijft de moed erin houden: Dat is momenteel het belangrijkste

Akpala blijft de moed erin houden: "Dat is momenteel het belangrijkste"

14-02-2016 18:55

KV Oostende is er zondagnamiddag niet in geslaagd om de drie punten thuis te houden tegen Club Brugge. Hoewel de kustploeg een goede wedstrijd speelde, was Blauw-Zwart met 0-2 te sterk. De uitslag had er evenwel anders kunnen uitzien, vindt KVO-spits Joseph Akpala.

"Als je de eindstand ziet, denk je aan een verdiende zege voor Club Brugge. Maar niets is minder waar, we verdienden beter. Spijtig genoeg levert onze goede prestatie ons geen punten op. Nu moeten we focussen op de volgende thuiswedstrijd tegen AA Gent. Zo snel mogelijk weer punten pakken, dat is momenteel het belangrijkste", is Akpala duidelijk voor de camera van KVO TV.

Maar om punten te kunnen pakken moet vooral de efficiëntie omhoog, vindt ook Akpala. "Onze laatste pas moeten we beter verzorgen, en ook voor de goal moeten we beslissender zijn. Als we hard werken, dan ben ik zeker dat we die scherpte voor doel kunnen terugvinden. Ik keek uit naar deze confrontatie (Akpala speelde in het verleden bij Club Brugge, nvdr.), maar ik had liever gewonnen", aldus Akpala.