Vanderhaeghe ziet werkpunt: Enige waar ik vandaag negatief over moet zijn

Vanderhaeghe ziet werkpunt: "Enige waar ik vandaag negatief over moet zijn"

14-02-2016 17:51

KV Oostende is er zondagnamiddag niet in geslaagd om de opmars van Club Brugge te stuiten. De kustploeg verloor na een verdienstelijke wedstrijd met 0-2 van Blauw-Zwart. Coach Yves Vanderhaeghe was uiteraard niet tevreden met de nederlaag.

"Het was een gesloten wedstrijd. Club is goed gestart, maar na een halfuur kwamen wij in de match en hadden we wat overwicht. Maar dan valt dat tegendoelpunt en om het heel kort samen te vatten hadden we hetzelfde beeld in de tweede helft. We hadden misschien wel de kans om de 1-1 te scoren. Dat gebeurt dan niet en dan weet je dat je aan de andere kant altijd wat kan prijsgeven. Dat is dan ook gebeur", vertelde de KVO-coach achteraf bij Sporza.

"Er waren een aantal kansen, maar net niet genoeg scherpte. Dta is het enige waar ik vandaag negatief over moet zijn. Club scoort veel, kan een organisatie neerzetten en de nul houden. Dat is het verschil." Door de nederlaag houdt Oostende in de strijd voor Play-off I nog zes punten voorsprong over op de nummer zeven. "We panikeren zeker niet, we hebben zeker nog vertrouwen in de ploeg. Ook vandaag hebben we goede dingen getoond. We moeten blijven werken", aldus Vanderhaeghe.