Canesin over terugkeer naar Astridpark: Ik zal Anderlecht nooit vergeten

Canesin over terugkeer naar Astridpark: "Ik zal Anderlecht nooit vergeten"

14-02-2016 15:39

Helemaal doorbreken bij Anderlecht lukte jammer genoeg niet voor Fernando Canesin, maar bij KV Oostende lijkt het wel te lukken voor de Braziliaan. In de vorige transferperiode deden geruchten de ronde over een mogelijke terugkeer naar het Astridpark. "Ik zal Anderlecht nooit vergeten", bekent Canesin. 

"De geruchten over een mogelijke terugkeer? Ik kan enkel zeggen dat ik Anderlecht nooit zal vergeten. Het is tenslotte de club die mij naar Europa heeft gehaald", aldus Canesin in La Dernière Heure. "Maar nu focus ik me enkel op Oostende. Ik speel hier nu al drie jaar en mijn hart ligt bij deze club", vervolgt de middenvelder.

"Maar ik heb dus nog steeds heel veel respect voor Anderlecht. Als ik terugkeer naar het Constant Vanden Stockstadion, dan doe ik dat met plezier. Dan zie ik alle mensen terug met wie ik heb samengewerkt", zegt Canesin. "Op sociale media zijn er trouwens nog heel wat Anderlecht-fans die mij volgen. Zij vragen geregeld of ik niet wil terugkeren naar Anderlecht", besluit de Braziliaan.