Balotelli vertikt in actie te komen: Ik stel zulke spelers nooit meer op

Balotelli vertikt in actie te komen: "Ik stel zulke spelers nooit meer op"

14-02-2016 15:16

AC Milan won zondagmiddag met 2-1 van Genoa, maar Sinisa Mihajlovic ging na het laatste fluitsignaal volledig door het lint. De aanleiding daarvoor was het gedrag van Mario Balotelli.

Milan was op weg naar een gemakkelijke overwinning door goals van Carlos Bacca en Keisuke Honda, maar bracht zichzelf in de problemen na een late aansluitingstreffer van Alessio Cerci. In de absolute slotseconden kreeg Genoa nog een corner. Dat leverde geen gelijkmaker meer op, maar Mihajlovic was woest.

De trainer van Milan rende na het laatste fluitsignaal het veld op om Balotelli tot de orde te roepen. De Italiaanse spits vertikte het om in de slotfase verdedigend werk te verrichten, tot grote ergernis van Mihajlovic. "We hadden een derde goal moeten maken", begint hij nog rustig.

"Maar dat we het nog lastig krijgen is ook mijn schuld. Ik zal spelers die zichzelf weigeren op te offeren voor het team nooit meer opstellen. Nooit meer", doelt de temperamentvolle Mihajlovic op Balotelli. "Het was niet alleen Balotelli, er waren nog twee of drie anderen. Die weten zelf héél goed waar ik het over heb."