STVV'er haalt hard uit naar Edmilson: Een beetje veel show allemaal

STVV'er haalt hard uit naar Edmilson: "Een beetje veel show allemaal"

14-02-2016 08:51

We hebben hem bijna een jaar niet op het veld gezien, maar nu is hij eindelijk terug: STVV kan weer op Sascha Kotysch rekenen. De Duitse verdediger speelde meteen een sterke match tegen Standard, maar ergerde zich wel aan ex-ploegmaat Edmilson.

Meestal viert een speler niet als hij tegen zijn ex-ploeg scoort, maar Edmilson deed dat wel. Heel uitbundig zelfs, tot afgrijzen van Kotysch. “Een beetje veel show allemaal. Hoe hij zijn goal vierde, dat was erover", laat Kotysch weten aan Het Belang Van Limburg

De ervaren Kotysch heeft het duidelijk niet voor types zoals de Braziliaan. "Hij wilde laten zien dat hij de man was en nu veel geld verdient. Die gasten denken tegenwoordig dat ze er al zijn na vijftien matchen eerste klasse. Hij speelde tot nog toe een uitstekend seizoen, daar niet van, maar Junior moet beseffen dat hij nog veel te bewijzen heeft bij Standard. Nu begint het pas voor hem”, waarschuwt zijn ex-ploegmaat. Eén voordeel: door de viering van Edmilson smaakte de overwinning van STVV natuurlijk extra zoet.