Leekens opnieuw kwaad op scheidsrechter: De ref besliste er anders over

Leekens opnieuw kwaad op scheidsrechter: "De ref besliste er anders over"

14-02-2016 07:44
2

Op de vorige speeldag was Georges Leekens al kwaad op de ref na de nederlaag tegen KV Oostende, en ook het gelijkspel tegen Oud-Heverlee Leuven is een tegenvaller. Opnieuw vindt Leekens dat de ref niet in vorm was.

Leekens was na de partij duidelijk gefrustreerd, want zijn ploeg gaf een mooie voorsprong zomaar uit handen. "We liepen vlot uit tot 0-2 en ik dacht eerlijk gezegd dat het eerder 0-3 zou worden dan 1-2. Maar balverlies en discutabele beslissingen van de ref beslisten er anders over", aldus Leekens op Sporza.

Vorige week was het Joeri Van de Velde die een uitbrander kreeg, nu is Luc Wouters aan de beurt. "De kaart van Odoi was zeer, zeer licht. Ik wil die fase nog een keer of 86 zien, maar ik denk niet dat ik van mijn oordeel zal afwijken. Daarnaast vond ik dat we een strafschop moesten krijgen. Uiteindelijk ben ik wel tevreden dat we in de stand OHL op dezelfde afstand houden, want ze waren sterk ondanks het missen van twee basispionnen", aldus een duidelijk ontevreden Leekens.