Antwerp ziet WS Brussel naderen, Eupen doet goede zaak

13-02-2016 22:32

In de Proximus League is de spanning een klein beetje terug. Nadat leider Antwerp vrijdagavond met 0-1 verloor van Seraing, wist WS Brussel zaterdag wel te winnen. WS Brussel heeft nu nog maar een achterstand van 3 punten op Antwerp. The Great Old speelde wel een match minder dan zijn concurrent.

Lierse - WS Brussels: 1-3
Lierse heeft Antwerp niet kunnen helpen in de titelstrijd. Aan de rust stond het nog 1-1. Na een doelpunt van Noel Naby Soumah voor de bezoekers en treffer van Koen Weuts voor de thuisploeg. In de tweede helft besliste Aurélien Joachim de wedstrijd in het voordeel van WS Brussel. De Luxemburger trof 2 keer raak.

Door de zege krijgt WS Brussels Antwerp weer in het vizier. Als is de weg naar de titel voor de ploeg uit Brussel nog heel lang.