Match op Den Dreef heeft alles: zes goals, een panenka en een rode kaart

13-02-2016 21:51

De supporters die naar Oud-Heverlee - Lokeren zijn gaan kijken, zullen zich de match nog lang heugen. Op Den Dreef viel er 90 minuten spektakel te beleven. De match had alles: van veel goals tot een rode kaart. Enkel een winnaar ontbrak. Het werd 3-3.

Lokeren leek in Leuven op weg naar een zege. Dankzij een doelpunt van Sverrir Ingason stond het al 7 minuten op voorsprong. Toen Denis Odoi meteen na de rust de score verdubbelde leek er geen vuiltje aan de lucht voor de bezoekers.

Georges Leekens was op weg naar zijn eerste overwinning van 2016, maar toen begon de thuisploeg aan een remonte. Na 54 minuten bracht Kanu de spanning terug in de partij, 1-2. Toen gebeurde er iets vreemd. Kim Ojo scoorde voor de thuisploeg. Het was al bijna 3 jaar geleden dat Ojo nog eens kon scoren in de Jupiler Pro League.

De 2-2 stond nog maar net op het bord of de man met de bordjes mocht weer in actie komen. Even na de gelijkmaker bracht Marko Miric de bezoekers weer op voorsprong. Voor Lokeren was het de 3e goal na een stilstaande fase.

Na een fout van Ingason op Ojo ging de bal op de stip. John Bostock bleef koel en bracht OHL weer langszij. Hij deed dat met een droge panenka. Na de 3-3 werd er niet meer gescoord. Er viel wel nog een rode kaart. Odoi mocht eerder gaan douchen na een overtreding op Pierre-Yves Ngawa.