Dit was de dag: Geen arme Joe meer, Boos door Bous en Valentijn

Dit was de dag: Geen arme Joe meer, Boos door Bous en Valentijn

13-02-2016 20:00

In de rubriek 'Dit was de de dag' vat VoetbalPrimeur.be elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 20u samen. Op die manier weet je weer welke voetbalnieuwtjes er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Comeback van Blondel
Jonathan Blondel mag zich binnenkort weer voetballer noemen. De ex-speler van Club Brugge gaat weer aan de slag. De middenvelder zal volgend seizoen in Vierde Klasse uitkomen voor KVK Westhoek.

Ook Broos is back
Het heeft een tijdje geduurd, maar Hugo Broos heeft eindelijk een nieuwe job te pakken. De voetbalbond van Kameroen heeft hem officieel aangesteld als bondscoach.

Van Broos naar broos
Club Brugge haalde in de zomertransferperiode Bernie Ibini naar België. Door een blessure kwam de flankaanvaller echter nog niet in actie. Het ziet er ook niet naar uit dat dat snel zal gebeuren. Normaal komt hij dit seizoen niet meer in actie

Van broos naar Boos
Mbark Boussoufa beleefde vrijdagavond een droomdebuut bij AA Gent, maar voor sommige fans was die droom eerder een nachtmerrie. De fans van Anderlecht begrijpen bijvoorbeeld niet waarom de Marokkaan niet in het paars en wit speelt.

Van Boos naar Valentijn
Elk jaar is het op dezelfde datum weer zover en zondag is het van dat: de vooraf aangekondigde dag van de liefde. Voor de ene is het de dag om erop uit te trekken met zijn partner, voor Voetbalprimeur.be is dat het moment om een elftal in elkaar te steken! Elf spelers kregen van ons een plekje in het "liefdevolle" valentijnselftal.