STVV is er klaar voor: Mechelen kennen we intussen van binnen en van buiten

STVV is er klaar voor: "Mechelen kennen we intussen van binnen en van buiten"

13-02-2016 12:28

Zondag ontvangt STVV de bezoekers van KV Mechelen op Stayen. Trainer Chris O'Loughlin kan nog eens op een volledig fitte kern rekenen. "Toch moet je geen namen verwachten. Ik maak mijn selectie pas zaterdag na de laatste training bekend", stelt de Noord-Ier, die na de magere reeks nooit aan het behoud getwijfeld heeft.

STVV ging afgelopen weekend verrassend winnen op het veld van Standard. Lachende gezichten dus op training deze week. O'Loughlin kon bovendien op een volledige fitte kern rekenen. Kiest hij zondag voor dezelfde elf spelers tegen KV Mechelen? "Ik geen geen namen", citeert Het Laatste Nieuws de coach van de Haspengouwers. "Er volgt zaterdag nog een training, dan pas hak ik de knopen door."

"Na zondag hebben mijn spelers twee vrije dagen gekregen. Woensdag heb ik ze een eerste keer opnieuw verzameld. Ik heb verder een zeer enthousiaste en gretige groep gezien. Die ingesteldheid wil ik ook vertaald zien naar de match toe", aldus O'Loughlin. "Mechelen kennen we intussen van binnen en van buiten. Het wordt weer een match op het scherp van de snee. Hopelijk breien we een vervolg aan onze fantastische match van afgelopen zondag."

De zege op Sclessin kwam als geroepen voor de Kanaries. De achterban begon te morren nadat STVV de afgelopen weken steeds verder wegzakte. "Ikzelf ben niet belangrijk", aldus O'Loughlin. "En eerlijk gezegd, met de spelers heb ik nooit over een degradatie gepraat. In de spelersgroep heeft dat ook nooit geleefd, denk ik. We hebben intussen geleerd alleen naar onszelf te kijken en zijn zo weer opgestaan. Nu moeten we bevestigen."