Nieuw hoofdstuk sekstape-affaire na opvallende bekentenis Benzema

Nieuw hoofdstuk sekstape-affaire na opvallende bekentenis Benzema

13-02-2016 11:14

De sextape-affaire rondom Karim Benzema en Mathieu Valbuena krijgt een nieuwe episode. De Real Madrid-spits chanteerde zijn Franse ploeggenoot Valbuena, die nu voor Olympique Lyon uitkomt. Maar het blijkt dat Benzema de bewuste video helemaal niet heeft gezien.

Dat verklaarde hij volgens Le Parisien tegenover de rechter. "Ik had het hem moeten vertellen, dat ik de video niet heb gezien. Ik was stoer aan het doen, ik was aan het acteren. Het is alsof je een film beschrijft die je helemaal niet hebt gezien. Ik heb deze video dus nooit gezien", citeerde het Franse medium hun landgenoot. Eerder zwoer Benzema op zijn kind dat hij de sekstape wel had gezien.

Benzema is naar aanleiding van deze affaire al uit het Franse nationale elftal geschopt. In oktober zou de Real-spits zijn collega Valbuena tijdens een trip met het nationale team hebben lastiggevallen met het nieuws over de tape. Valbuena herhaalde tegenover de rechter wat Benzema hem had verteld. "Hij vertelde me dat hij de tape had gezien, hij zwoer op het leven van zijn dochter, terwijl hij vertelde dat de tape hot was."