Aanvaller van OH Leuven haalt uit: Malafide makelaars brachten me naar Genk

Aanvaller van OH Leuven haalt uit: "Malafide makelaars brachten me naar Genk"

13-02-2016 10:36

Bijna drie jaar. Zolang is het geleden dat Kim Ojo nog eens tot scoren kwam in de Jupiler Pro League. De ex-aanvaller Racing Genk hoopt dat daar zaterdagavond verandering in komt. Oud-Heverlee Leuven neemt het dan op tegen Sporting Lokeren en de Leuvenaars moeten het zonder topschutter Jovan Kostovski doen.

"Deze situatie ben ik echt niet gewend, want drie jaar niet scoren is veel te lang", beseft Ojo in Het Nieuwsblad. "Maar ik hoop dat het geluk snel keert. Eens ik er eentje prik, zullen de andere doelpunten volgen", is de aanvaller vol zelfvertrouwen. Het avontuur in Genk werd niet echt een succes voor de Nigeriaan. "De reden waarom het nog niet lukte in België, ligt bij malafide makelaars. Zij hebben mij namelijk naar Genk gebracht."

"En dat terwijl ik ook naar Standard, Club Brugge en een topclub uit de Bundsliga kon", zegt Ojo. "Ik kon ook naar Molde in Noorwegen, maar dat zou een stap terug zijn. Maar de honger om mij te bewijzen is er alleen maar groter door geworden. Ik sta op het punt om te ontploffen", klinkt het bij de spits.

"Ik kijk al uit naar de volgende stap in mijn carrière, want België is niet het eindstation. Mijn droom is nog steeds de Premier League en ooit zal die droom uitkomen", besluit Ojo.