Walsh: Mooi voetbal komt vanzelf als we goede resultaten boeken

Walsh: "Mooi voetbal komt vanzelf als we goede resultaten boeken"

12-02-2016 21:51

Racing Genk won afgelopen weekend met het kleinste verschil in Moeskroen-Péruwelz. Het werd 0-1 na een goal van Thomas Buffel. Maar na de wedstrijd was het toch maar stil in de kleedkamer, vertelt Sandy Walsh.

"Het was geen goede prestatie", aldus de jonge Nederlander. "We pakken wel drie punten, die heel belangrijk zijn voor Play-Off 1. Dat is het enige dat we moeten onthouden. Hopelijk kunnen we morgen een mooie prestatie neerzetten en de drie punten winnen voor de supporters."

"We hebben nu 10 op 12, dus we zijn bezig aan een mooie reeks. Het mooie voetbal zal wel komen naarmate we resultaten boeken. Wij moeten alleen maar nog onszelf kijken en ons werk doen. We hebben alleen nog maar belangrijke wedstrijden nu, maar morgen moeten we gewoon drie punten pakken."

Genk ontvangt met Waasland-Beveren ook toptalent Siebe Schrijvers, die uitgeleend is aan de Waaslanders. "Het wordt een leuk weerzien. Jammer dat hij meespeelt met Waasland-Beveren. Hopelijk scoort hij niet tegen ons en kunnen wij lachen na de wedstrijd en hij wat minder."