Hasi heeft duidelijke boodschap voor zijn groep: Er zijn geen excuses meer

Hasi heeft duidelijke boodschap voor zijn groep: "Er zijn geen excuses meer"

12-02-2016 20:10
1

Na het 2-2 gelijkspel tegen KV Mechelen wil Anderlecht dit weekend opnieuw aanknopen met een overwinning. Thuis ontvangt het Zulte Waregem. Op de website van Anderlecht blikt Besnik Hasi vooruit op dat duel. De tijd van excuses is volgens de trainer van paars-wit voorbij.

"Ondanks het slechte weer hebben we een zeer goede trainingsweek achter de rug. Ik heb bij iedereen de wil gezien om zich te tonen. De mentaliteit en de intensiteit op training waren top", aldus Hasi.

De trainer wil alleen nog maar vooruit met zijn mannen. "Sinds de winterstop is de concurrentie serieus aangescherpt en dat voel je in de groep. Er zijn geen excuses meer, iedereen moet er staan. Tegen KV Mechelen was het al veel beter, maar nu moeten we tegen Zulte Waregem deze lijn doortrekken", besluit de trainer. 

Net zoals in Mechelen moet Leander Dendoncker dit weekend forfait geven. De middenvelder is nog altijd geblesseerd. Dat is ook Fabrice N’Sakala. Stefano Okaka en Frank Acheampong zijn nog altijd twijfelachtig. Olivier Deschacht raakt fit.