Preud'homme ziet derde concurrent voor de titel, naast Gent en Anderlecht

Preud'homme ziet derde concurrent voor de titel, naast Gent en Anderlecht

12-02-2016 19:14

Club Brugge verdedigt zondag zijn pas verworven leidersplaats op het veld van KV Oostende. De Bruggelingen zijn er zich van bewust dat het geen gemakkelijke wedstrijd zal worden tegen de Kustploeg. Trainer Michel Preud'homme ziet ze zelfs als titelkandidaat. "Het kan snel keren."

KV Oostende draait een sterk seizoen en een plek in Play-Off 1 lijkt de club niet meer te kunnen ontsnappen. De koplopers heeft het na enkele mindere resultaten wel moeten laten gaan, maar desondanks is Oostende voor Preud'homme een te duchten titelconcurrent. "KVO draait een zeer goed seizoen en ook vandaag durf ik ze nog bij de titelkandidaten rekenen", aldus de coach op de website van Club. "Maak maar eens de rekening wanneer de punten halfweg maart worden gehalveerd. Het kan snel keren."

Preud'homme verwacht alvast een zeer moeilijke partij. "Een wedstrijd op hun veld is voor geen enkele club een makkelijke opdracht. Er wacht ons wellicht een warme ontvangst. Club is dat intussen al gewoon, want het is vaak zo op verplaatsing." Na de overwinning tegen Gent van vorige week staat Blauw-Zwart aan de leiding. Een zege in het Albertpark zou een duidelijk signaal zijn naar de concurrentie toe dat de Bruggelingen klaar zijn voor een titel.