Anderlecht geeft supporters een kijkje achter de schermen met nieuw initiatief

Anderlecht geeft supporters een kijkje achter de schermen met nieuw initiatief

12-02-2016 17:01

RSC Anderlecht wil zijn supporters op elk social mediaplatform op de hoogte houden. Voortaan zal paars-wit ook actief zijn op Snapchat. Vanaf vrijdag krijgen de supporters via Snapchat extra informatie.

"We onderzoeken regelmatig hoe we het best met de supporters van RSC Anderlecht kunnen dialogeren. Daarom heeft de club de voorbije jaren het mediaplatform uitgebouwd tot een sterke en drukbezochte ontmoetingsplaats voor de RSCA gemeenschap", zegt directeur communicatie David Steegen op de officiële website van de club.

"Zo wordt de officiële Facebookpagina van de club inmiddels door méér dan 850.000 mensen ‘geliked’. Ook de Twitter en Instagram accounts worden druk gevolgd. Vrijdag komt daar Snapchat bij, omdat we gemerkt hebben dat het platform steeds méér wordt gebruikt als communicatiemiddel door onze (vooral jongere) fans", aldus Steegen.

Supporters kunnen op de hoogte gehouden worden door 'rscaofficial' aan hun vriendenlijst toe te voegen. "Het communicatie team van RSC Anderlecht zal via Snapchat de supporters een unieke blik achter de schermen gunnen. Bovendien zullen de spelers regelmatig zelf via de Snapchat-account van RSCA een inkijk geven in het dagelijkse leven op de club om de supporters steeds méér te betrekken met het clubleven", klinkt het.