Preud'homme mag weer beginnen puzzelen: twee belangrijke spelers onzeker voor KVO

Preud'homme mag weer beginnen puzzelen: twee belangrijke spelers onzeker voor KVO

12-02-2016 14:51

Na een deugddoende overwinning tegen AA Gent (1-0) afgelopen zondag gaat Club Brugge opnieuw op zoek naar de overwinning. De Bruggelingen staan opnieuw voor een streekderby met de wedstrijd tegen KV Oostende. Blauw-Zwart kan voor de wedstrijd mogelijk niet rekenen op Jelle Vossen en Ruud Vormer.

Voor aanvang van de wedstrijd heeft Michel Preud'homme aangegeven dat het duo onzeker is voor de clash tegen KV Oostende. "Vormer en Vossen hebben de laatste twee dagen niet getraind, we wachten af met hun", zegt hij op de persconferentie. Er is wel goed nieuws voor de Brazilianen van Club. "Leandro Pereira en Felipe Gedoz trainen dan weer al twee dagen met de groep mee en zijn op schema."

De coach van Blauw-Zwart besloot om tegen AA Gent eens niet te roteren. Dat pakte goed uit, met een knappe winst tegen de Buffalo's. Het lijkt ook de bedoeling om niet al te veel meer te gaan wisselen.  "Omstandigheden dwingen je soms tot wissels: blessures, schorsingen, ... . Maar we gaan meer naar een vast elftal. Niet enkel de basisspelers zijn belangrijk. Iedereen draagt bij tot een overwinning, zelf als je niet speelt."