Lukaku leeft op een wolk bij Everton: Ik voel me elke wedstrijd beter worden

Lukaku leeft op een wolk bij Everton: "Ik voel me elke wedstrijd beter worden"

12-02-2016 13:05

Romelu Lukaku speelt al het hele seizoen de pannen van het dak bij zijn club Everton. In The Telegraph heeft de Rode Duivel het over zijn vormpeil en over het feit dat hij steeds beter wordt. 

"Ik denk dat de mensen soms vergeten dat ik nog zo jong ben", bekent Lukaku. "Er wordt gewoon anders geoordeeld over mij dan over pakweg Ross Barkley, omdat ik al twee grote overstappen heb gemaakt. Ook al ben ik maar zeven maanden ouder. Maar ik snap dat er heel hoge verwachtingen zijn. Als je naar mijn statistieken qua doelpunten kijkt, denk ik dat dat best ok is."

"Eigenlijk ben ik heel goed bezig op dit moment, zeker voor mijn leeftijd. Neymar is niet veel ouder dan mij, maar hij krijgt ook vaak bakken kritiek over zich heen. Ik wil dat de kritiek op mijn individu mij sterker maakt. Ik probeer er alles aan te doen om telkens in topvorm te zijn. Eten, werken, slapen en dat altijd opnieuw", aldus de Rode Duivel in The Telegraph

"Ik ben al sinds de eerste speeldag goed aan het spelen. Ik voel gewoon dat ik beter word als speler", vervolgt Lukaku. "Elke match word ik beter. Ik ben sterk, groot en heel snel. Bovendien kan ik met beide voeten en met het hoofd scoren", besluit een zelfverzekerde Lukaku.