Al Arabi weet wat er scheelt met Ezekiel: Dat heeft een negatieve impact

Al Arabi weet wat er scheelt met Ezekiel: "Dat heeft een negatieve impact"

12-02-2016 12:50

Anderlecht leek met de komst van Imoh Ezekiel in de zomer een toptransfer gerealiseerd te hebben. Maar de Nigeriaan bracht nog niet wat er van hem verwacht werd. Ali Sulaiti, sportief directeur bij Al Arabi, denkt te weten wat er aan de hand is met de aanvaller.

"Ik heb gehoord dat zijn privéleven een negatieve impact heeft op zijn prestaties. Dat verklaart mogelijk zijn mindere prestaties bij zin club.Ben je nu Ezekiel of Diego Maradona, je moet je naast het veld correct gedragen als je wil presteren. Het is heel simpel, Ezekiel moet meer discipline tonen", klinkt het bij Sulaiti in La Dernière Heure.

"In de maand januari probeerden we hem tevergeefs terug te halen, maar er kwam geen akkoord uit de bus. Volgend seizoen zal hij normaal de voorbereiding bij ons meedoen", aldus Sulaiti. Gianfranco Zola, die in het verleden furore maakte bij Chelsea, is de coach van Al Arabi. "Imoh is iemand met veel kwaliteiten. Nu is het gewoon aan hem om zich in het elftal te knokken bij Anderlecht", zegt Zola.