Dit was de voormiddag: Djuricic zei 'nee', Brugse rivaliteit en iedereen wil Hanni

Dit was de voormiddag: Djuricic zei 'nee', Brugse rivaliteit en iedereen wil Hanni

12-02-2016 12:00

In de rubriek 'Dit was de voormiddag' vat VoetbalPrimeur.be elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12u samen. Op die manier weet je weer welke voetbalnieuwtjes er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Hanni gegeerd door Belgische teams
Donderdag meldde VoetbalPrimeur.be nog dat er interesse was van Dinamo Moskou voor Sofiane Hanni, maar nu zijn ook enkele Belgische clubs in de dans gesprongen. Zo zijn Anderlecht, Standard en AA Gent gecharmeerd door Hanni. Mogelijk moeten de clubs dan wel andere buitenlandse concurrenten aftroeven.

Djuricic kon naar Antwerp
Filip Djuricic maakt momenteel het mooie weer bij Anderlecht, maar de middenvelder geeft toe dat hij al eerder in België gespeeld kon hebben. Toen Djuricic opgepikt werd door Manchester United, zou hij verhuurd worden aan Antwerp, maar daar had de Serviër geen zin in

Kortrijk lonkt naar Jacky Mathijssen
KV Kortrijk is sinds het ontslag van Johan Walem nog steeds op zoek naar een nieuwe T1. De West-Vlamingen hebben hun oog laten vallen op Jacky Mathijssen, die eerder dit seizoen ontslagen werd bij Oud-Heverlee Leuven. Ook de eigenaars uit Maleisië lijken akkoord te zijn met de keuze voor de Limburger.

Club-assistent loopt stage bij Cercle
Stephane Van Der Heyden is één van de assistent-coaches van Michel Preud'homme bij Club Brugge. Van Der Heyden is momenteel bezig met het behalen van zijn UEFA A-diploma, maar om zijn stage te voltooien koos hij wel een heel opvallende club: aartsrivaal Cercle Brugge.

Vanden Borre krijgt steun van ploegmaat
Anthony Vanden Borre is momenteel 'persona non grata' bij Anderlecht. De rechtsachter traint mee met de beloften, maar heeft nu wel de steun gekregen van Steven Defour. "De kleedkamer staat nog steeds open voor Anthony", aldus Defour.