Djuricic in zijn sas bij Anderlecht: Ik probeer de supporters dat te geven

Djuricic in zijn sas bij Anderlecht: "Ik probeer de supporters dat te geven"

12-02-2016 11:26

Filip Djuricic is nu al enkele weken bij Anderlecht en voelt zich steeds beter in zijn sas. De Servische middenvelder vraagt wel nog wat tijd om zijn beste niveau opnieuw terug te vinden. 

"Ik voel me goed bij Anderlecht. Ik ben hier nu bijna drie weken en heb al bijna twee volledige matchen gespeeld. Dat is meer dan in het volledige halve seizoen bij Benfica. Maar ik heb nog wat tijd nodig om me iets meer op mijn gemak te voelen aan de bal. Zo zou ik de ruimte op het veld ook beter kunnen benutten", klinkt het bij Djuricic. 

"Ik probeer niet te veel na te denken op het veld en gewoon mijn ding te doen. Tot nu toe voel ik enkel positieve reacties van de fans. En als de supporters je graag hebben, is het makkelijker voetballen. Zij zien natuurlijk graag aanvallend en spectaculair voetbal. Ik probeer hen dat te geven."

Djuricic heeft niet lang getwijfeld toen Anderlecht kwam aankloppen. "Ik heb nooit getwijfeld om naar Anderlecht te komen. Het is de grootste club in België, die elk jaar voor de Champions League speelt en nu bij de laatste 32 zit in de Europa League. Ik had wel vragen over de Jupiler Pro League en over het niveau, maar die twijfels waren snel weg. Neem nu de match tegen KV Mechelen: het tempo lag er zó hoog", besluit Djuricic in Het Nieuwsblad.