Knockaert: Als ik voor het geld had gekozen, had ik nooit bij Standard gespeeld

Knockaert: "Als ik voor het geld had gekozen, had ik nooit bij Standard gespeeld"

12-02-2016 10:37

Anthony Knockaert verraste afgelopen wintermercato vriend en vijand door Standard in te ruilen voor Brighton & Hove Albion. En die overstap werd hem niet in dank afgenomen door enkele Standard-supporters. 

"Dat ik voor het geld gekozen zou hebben, is best wel grappig", opent Knockaert in La Dernière Heure. "Als ik echt voor de centen had gekozen, dan had ik nooit voor Standard gespeeld en speelde ik nu nog gewoon bij Leicester City. Ik speel voor Brighton omdat ik zo het snelste kan terugkeren naar de Premier League. Dat is mijn enige echte doel", vervolgt Knockaert.

"Ik herinner me nog een bericht waarin stond dat een fan hoopte dat mijn vliegtuig naar Engeland zou neerstorten. Sommigen bleven mij beledigen op sociale media. Wisten ze nog wel dat ik een mens was? En toen ze ook mijn familie verbaal begonnen aan te vallen, vond ik het echt welletjes", aldus de vleugelspeler.

"Maar laat me duidelijk zijn: ik wil ook benadrukken dat ik bij Standard niet iedereen over dezelfde kam wil scheren. Er zijn ook echte fans in Luik, mensen die voor de ongelofelijke sfeer tegen Anderlecht hebben gezorgd", aldus Knockaert over de 1-0 zege. "Zo'n ambiance heb ik zelfs nog niet in Engeland meegemaakt."