Van Gaal loopt blauwtje bij Inter: Aanbieding van United afgeslagen

Van Gaal loopt blauwtje bij Inter: "Aanbieding van United afgeslagen"

12-02-2016 09:12
1

Manchester United wilde graag zakendoen met Yuto Nagatomo van Internazionale, maar manager Louis van Gaal liep een blauwtje bij de Japans international. Mogelijk verkast Nagatomo in de zomer alsnog. Eerst wil hij echter derde worden met Inter.

"Ik vind alles mooi aan Inter, ik wil hier blijven en een nieuw contract tekenen", zegt hij tegenover Inter Nos. "Ik heb een aanbieding van Manchester United afgeslagen, omdat ik graag hier wil blijven. Ik heb een uitstekende band met manager Roberto Mancini. Ik heb het geweldig naar mijn zin hier, al had ik de beste tijd met Wesley Sneijder, Marco Materazzi, Javier Zanetti en Antonio Cassano."

Met Inter wil Nagatomo dolgraag derde worden. "Ik geloof dat we in staat zijn om dat doel te bereiken. De resultaten komen vanzelf, we moeten in onszelf geloven. Ik heb geen verklaring voor onze vorm. We werken hard en goed. Maar ook dit gebeurt in de voetballerij. We zullen weer moeten opkrabbelen. We moeten simpelweg kwalificatie voor de Champions League afdwingen. Ik heb er twee jaar in mogen spelen, het was geweldig."