KV Oostende is pijnlijke heenwedstrijd tegen Club Brugge nog niet vergeten

KV Oostende is pijnlijke heenwedstrijd tegen Club Brugge nog niet vergeten

11-02-2016 23:35

In amper een weekje tijd kroonde Club Brugge zich tot dé titelfavoriet. In een dubbele confrontatie tegen AA Gent zette Blauw-Zwart de puntjes op de i. De Bruggelingen lopen over van het zelfvertrouwen. Een slechter moment om de Brugse machine te bekampen, kan KV Oostende niet treffen.

Dat het een moeilijke klus wordt, weet ook Yves Vanderhaeghe. De coach van KV Oostende hoopt dat zijn manschappen boven zich uit zullen stijgen. "We moeten natuurlijk bescheiden blijven, maar we hebben misschien nog iets recht te zetten uit de heenmatch. We verloren er met 1-0, maar dat was niet echt volledig terecht. Maar kijk, wij gaan er alles aan proberen te doen om die overwinning te halen", klinkt het tegenover VTM.

Na de zege tegen Sporting Lokeren is het vertrouwen weer teruggekeerd bij de Kustploeg. Zij kenden met een 2 op 12 een moeilijke start van 2016. "Dat heeft ons echt wel deugd gedaan", gaat Jordan Lukaku verder. "Nu hebben wij terug een beetje voorsprong op onze achtervolgers. Dat hadden wij dus echt wel nodig", besluit een doorregende Lukaku.