Pijnlijke uitschuiver kende toch nog goede afloop: Geen gebrek aan vertrouwen

Pijnlijke uitschuiver kende toch nog goede afloop: "Geen gebrek aan vertrouwen"

11-02-2016 23:14

De strijd om een plaatsje in Play-Off 1 is ongelooflijk spannend. Verschillende ploegen zijn in de running, alsook Sporting Charleroi. De Carolo's wonnen afgelopen weekend met 2-3 van Zulte Waregem, maar dat had ook anders kunnen aflopen. 

Enes Saglik maakte een pijnlijke uitschuiver tegen Zulte Waregem. Hij gleed uit in het strafschopgebied en verloor op een knullige wijze de bal. Dat laat Saglik echter niet aan zijn hart komen. "Helemaal niet. Ik ga niet aan mezelf beginnen twijfelen. Wanneer ik beslis om mee te komen verdedigen, is het niet om te klungelen, maar om de bal gewoon meteen weg te zetten. Dat is toen niet gelukt, die uitschuiver had ik niet voorzien", geeft de Zebra aan in Sudinfo.

Saglik was één van de smaakmakers in het begin van het seizoen, maar de laatste tijd heeft hij het een beetje moeilijk. "Ik lees nooit de kranten. Zolang de coach tevreden is, maakt de rest niets uit. Ik ben tevreden met mijn prestaties. Ja, er waren wel wat mindere momenten. Maar sinds het begin van het jaar speelde ik wel goede wedstrijden. Tegen Sint-Truiden en Anderlecht bijvoorbeeld."