Premier League-sensatie laat City en China links liggen: nieuw contract tot 2021

Premier League-sensatie laat City en China links liggen: nieuw contract tot 2021

11-02-2016 22:08

West Ham United is er in geslaagd om Dmitri Payet langer te binden. De Premier League-club maakt donderdagavond via de officiële kanalen bekend dat de Franse sterspeler zijn contract heeft verlengd tot medio 2021. 

The Hammers namen Payet afgelopen zomer over van Olympique Marseille. In zijn eerste halfjaar op de Britse velden groeide de international uit tot een sensatie. De 28-jarige technicus scoorde inmiddels zes keer en leverde daarnaast zes assists. Onder de fans van West Ham is Payet uitgegroeid tot publiekslieveling nummer één.

Groot was dan ook de schrik toen in januari de interesse van andere clubs doorsijpelde. Pep Guardiola, vanaf komend jaar manager van Manchester City, zou zijn oog hebben laten vallen op de Fransman. Ook vanuit China was er interesse. Voorlopig lijkt West Ham zich dus geen zorgen te hoeven maken. "Ik ben trots dat ik mijn contract heb mogen verlengen. Ik ben blij dat ik mijn avontuur bij West Ham nog langer mag voortzetten", aldus Payet op de clubsite van zijn werkgever