Knopjes snel omgedraaid in de Ghelamco Arena: Wel een teleurstelling

Knopjes snel omgedraaid in de Ghelamco Arena: "Wel een teleurstelling"

11-02-2016 21:23

Hebben wij vorige week de eerste barstjes gezien in het geheel van Hein Vanhaezebrouck? AA Gent ging als grote verliezer naar huis in het tweeluik tegen Club Brugge. Volgende week wacht opnieuw een zware opdracht. Dan treffen de Gentenaren Wolfsburg. 

Brecht Dejaegere heeft de wedstrijden tegen Club Brugge ondertussen wel verteerd, net als de rest van het team. Moeskroen-Péruwelz moet komend weekend het kind van de rekening worden. "Zulke wedstrijden kunnen erg gevaarlijk zijn. We zijn gebrand op een goeie prestatie. We hebben geen deuk in ons vertrouwen gekregen, maar het was wel een teleurstelling. Ik heb die week afgesloten en wil goed spelen tegen Moeskroen", geeft de Buffalo aan tegenover Sporza.

De Champions League staat ook opnieuw voor de deur. AA Gent neemt het op tegen Wolfsburg. De Gentenaren hebben woensdag iets recht te zetten voor het eigen publiek. "Maar met die wedstrijd moeten we nog niet in ons hoofd zitten. We mogen eerst en vooral Moeskroen niet onderschatten", waarschuwt Dejaegere zijn ploegmaten.