Tabloids op hol na bezoek Puyol aan Manchester: 'United gaat zakendoen'

Tabloids op hol na bezoek Puyol aan Manchester: 'United gaat zakendoen'

11-02-2016 19:20

Aymeric Laporte wordt al maanden gekoppeld aan grote clubs uit Europa. Niet alleen FC Barcelona zou in de markt zijn voor de centrale verdediger van Athletic Bilbao, ook Manchester United aast op zijn diensten. Carles Puyol, zaakwaarnemer van Laporte, gaf volgens de Engelse tabloids een hint.

Puyol staat te boek als held van Barça, maar verscheen samen met de andere belangenbehartiger van Laporte, te weten Ivan de la Pena, in Manchester. Puyol plaatste op zijn Instagram-pagina een kiekje van de ontmoeting met het bijschrift 'Kopje koffie aan het doen met mijn partner Ivan in Manchester'. Tabloids vatten dit op als een hint, aangezien Laporte wordt gelinkt aan United, dat volgens de boulevardmedia zaken gaat doen.

United zou sowieso op zoek zijn naar verdedigende versterkingen en de Franse centrumverdediger maakt al geruime tijd indruk. Naar verluidt moet Laporte ongeveer vijftig miljoen euro kosten, want Athletic heeft een gelimiteerde transfersom opgenomen in zijn contract. Of de tabloids gelijk krijgen, is nog maar de vraag. Bojan Krkic, een cliënt van de twee zaakwaarnemers, verlengde namelijk zijn contract bij Stoke City. Waarschijnlijk was Puyol daarvoor in Engeland.

 

Having a coffee with my partner Ivan in Manchester

Een foto die is geplaatst door Carles Puyol (@carles5puyol) op

 

Felicidades por la renovación y gracias por tu confianza, contento de seguir este camino juntos.

Een foto die is geplaatst door Carles Puyol (@carles5puyol) op