Barça komt met nieuws over Messi: gissen naar resultaten van ziekenhuisbezoek

Barça komt met nieuws over Messi: gissen naar resultaten van ziekenhuisbezoek

11-02-2016 17:02

Lionel Messi heeft zich donderdag weer gemeld op de training van FC Barcelona. De voorbije dagen moest de Argentijn de trainingen laten schieten, omdat hij zich in het ziekenhuis moest laten onderzoeken naar zijn nierklachten.

Via de officiële kanalen maakt Barcelona de terugkeer van Messi op het trainingsveld bekend. Verder laat de houder van de Champions League niets weten over de resultaten van de onderzoeken. De superster van Barça had in december nierklachten. Hij moest zelfs een duel van Barcelona op het WK voor clubteams laten schieten. Het ging om de halve finale.

Bij de Argentijnse sterspeler werd een nierkoliek geconstateerd en die klachten hebben vaak verband met nierstenen. Drie dagen later kon Messi wel aantreden in de finale van het WK voor clubteams. Maandag bezocht Messi het ziekenhuis om een diagnose te stellen over zijn nierklachten.

Barcelona behaalde woensdag zonder Messi de finale van de Spaanse beker. Na de 7-0 zege een week eerder op Valencia was een gelijkspel (1-1) meer dan genoeg.