Moeskroen-Péruwelz gaat niet in beroep tegen schorsing van Mulic

Moeskroen-Péruwelz gaat niet in beroep tegen schorsing van Mulic

11-02-2016 16:19

Royal Moeskroen-Péruwelz heeft zich neergelegd bij de beslissing van de Geschillencommissie van de KBVB. Die schorste Fejsal Mulic twee wedstrijden effectief na zijn elleboogstoot aan het adres van Genk-verdediger Christian Kabasele. 

Moeskroen-Péruwelz eindigde het duel tegen Racing Genk van vrijdagavond met zijn negenen. Zowel Fejsal Mulic als Elimane Coulibaly werden door Jonathan Lardot met rood van het veld gestuurd. Het bondsparket eiste drie speeldagen effectief, maar daartegen ging de Henegouwse club in beroep, wat tot een klein succesje leidde.

De Geschillencommissie heeft Mulic namelijk voor drie wedstrijden geschorst, waarvan twee effectief. Dat zegt Het Laatste Nieuws. Daardoor kan Mulic wel aantreden in het cruciale degradatieduel tegen Westerlo. De 21-jarige speler zal er niet bij zijn in het duel tegen AA Gent van vrijdagavond. De week nadien mist hij ook het belangrijke duel tegen Oud-Heverlee Leuven. Bovendien moet de Moeskroen-speler ook een boete van 1.200 euro betalen.