OFFICIEEL: ex-Genkenaar zoekt zijn heil bij tweedeklasser

OFFICIEEL: ex-Genkenaar zoekt zijn heil bij tweedeklasser

11-02-2016 10:05

Wie kent Rachid Farssi nog? Het jeugdproduct van Racing Genk leek even te gaan doorbreken bij Westerlo, maar toch heeft hij een vrij anonieme carrière. Farssi is nu 31 en kiest voor zekerheid: hij heeft getekend bij ASV Geel. 

Farssi speelde dit seizoen nog in de Marokkaanse competitie bij FAR Rabat, maar keert nu toch terug naar België. Daar heeft hij al heel wat clubs op zijn palmares staan. Naast Racing Genk was hij ook nog actief bij Visé, Eupen, Westerlo, Waasland-Beveren en Lierse. Bij Lierse flopte hij wel compleet, hij speelde op twee seizoenen amper negen wedstrijden.

Op de website van ASV Geel poseert Farssi al met zijn nieuwe truitje, de deal is dus in kannen en kruiken. Hij krijgt een contract tot het einde van dit seizoen, maar met een optie op nog een seizoen. Farssi heeft ook nog een extra reden om te tekenen voor de tweedeklasser, want zijn broer Sidi speelt daar al. Farssi zal wel niet meer voor een ommekeer kunnen zorgen bij Geel: de club staat momenteel dertiende en speelt dus volgend jaar in de nieuwe amateurliga. Top acht was dan ook te hoog gegrepen voor de Kempenaars.