'Anderlecht heeft nog opmerkelijke plannen met Vanden Borre'

'Anderlecht heeft nog opmerkelijke plannen met Vanden Borre'

11-02-2016 08:55
2

De transfermarkt is momenteel nog open in 69 landen, maar toch is de kans groot dat Anthony Vanden Borre bij Anderlecht blijft. Anderlecht heeft nog plannen met hem: het wil dat VDB de fans toespreekt.

Volgens Het Nieuwsblad wordt er achter de schermen bij Anderlecht nog vanalles geregeld. Vanden Borre zou binnenkort de fans van Anderlecht toespreken, maar de inhoud van zijn boodschap is nog onbekend. 

Herman Van Holsbeeck weet natuurlijk dat veel paars-witte fans nog achter de verdediger staan, de discussie over Vanden Borre zorgde de afgelopen maanden voor veel tweedracht in de tribunes. Vanden Borre zou nu zijn goede wil moeten tonen aan zijn werkgever, om zo die discussie eindelijk een halt toe te roepen.

Het een en ander wil zeggen dat VDB toch nog een kans lijkt te maken op een terugkeer, ook al omdat Anderlecht hem maar niet kan verkopen. Van Holsbeeck zette die deur deze winter al open, maar trainer Besnik Hasi en voorzitter Roger Vanden Stock zijn veel minder gewonnen voor het plan.