Vergeten Hazard helpt zijn ploeg met doelpunt bijna in halve finale beker

10-02-2016 22:06

Naast Eden en Thorgan Hazard, doet ook Kylian Hazard nog eens van zich horen. De derde Hazard won in de kwartfinale van de Hongaarse beker met maar liefst 8-1 en tekende zelf voor een doelpunt.

Naast de 20-jarige Kylian Hazard, kreeg ook de 25-jarige Belg Jonathan Heris opnieuw een basisplaats in Hongarije. Ondanks de zware uitslag verliep de wedstrijd voor Ujpest, het nummer twee uit het klassement, niet van een leien dakje. Na 11 minuten kwam de ploeg op achterstand tegen derdeklasser Tiszaújváros.

Pas vlak voor rust konden uitblinkers Nemanja Andrić en Balasz Balogh voor de 2-1 zorgen. Na de rust was de veer helemaal gebroken en ging Ujpest door op zijn elan. Op het uur zorgde Hazard voor de 7-1. In de Hongaarse beker wordt met heen- en terugwedstrijden gespeeld maar die lijkt overbodig waardoor de kwartfinale zo goed als binnen is voor het 'Belgische' Ujpest.