Ben Arfa flirt met PSG en dacht aan stoppen: Ik dacht: laten we dronken worden!

Ben Arfa flirt met PSG en dacht aan stoppen: "Ik dacht: laten we dronken worden!"

10-02-2016 19:14

Hatem Ben Arfa is sinds zijn terugkeer bij Olympique Nice weer goed bezig. De Franse balvirtuoos laat weten dat hij niet onwelwillend staat tegenover een stap hogerop en flirt openlijk met Paris Saint-Germain.

Ben Arfa gold jarenlang als een groot talent, maar raakte bij Newcastle United uiteindelijk op een zijspoor nadat toenmalig coach Alan Pardew het niet meer in hem zag zitten. "Ja, ik heb overwogen om toen met pensioen te gaan", vertelt hij aan Onze Mondial. "Ik zei tegen mezelf: kom op, laten we lekker dronken worden! Willen ze me niet? Dan stop ik er toch mee? Maar die gedachte bleef niet lang hangen."

Inmiddels is Ben Arfa helemaal terug en maakt hij furore in het shirt van Nice. "Ik ben blij dat ik nu een club en coach heb die mij steunen. Vergeleken met wat ik heb meegemaakt is dit het paradijs. Ik voel me niet eenzaam meer en zelfs geliefd." 

Toch hoopt Ben Arfa nog een keer een stap hogerop te maken. "De deur is bijvoorbeeld altijd open voor Paris Saint-Germain. Maar eigenlijk is hij voor elke club open. Ik zal nooit iets zomaar afzeggen."