Sky Sport verkiest Rode Duivel tot beste verdediger in Premier League

Sky Sport verkiest Rode Duivel tot beste verdediger in Premier League

10-02-2016 15:49

Toby Alderweireld is volgens de kijkers van Sky Sport News verkozen tot beste verdediger van de Premier League. De Rode Duivel haalde het met 36% van de stemmen. Eerste achtervolger Laurent Koscielny van Arsenal werd nipt tweede met 34%.

Alderweireld is door de kijkers van Sky Sport News verkozen tot beste verdediger van de Premier League. De Rode Duivel haalde het met 36% van de stemmen. Eerste achtervolger Laurent Koscielny van Arsenal werd nipt tweede met 34%.

Op de derde plaatst werd Robert Huth van leider Leicester City verkozen met 25% van de stemmen. Hij dankt zijn derde plaats aan het geweldige seizoen van Leicester en zijn twee doelpunten tegen titelconcurrent Manchester City dit weekend.

Bacary Sagna van Manchester City, de ploeg van Kevin De Bruyne en Vincent Kompany, maakt het lijstje compleet met amper 5% van de stemmen.

Een leuke beloning voor de Antwerpenaar die bij Tottenham Hotspur bezig is aan een zeer sterk seizoen achterin bij de Spurs. Tottenham staat gedeeld tweede met Arsenal in de Premier League met 48 punten na 25 wedstrijden. Leicester City telt 5 punten meer dan deze twee ploegen. Kan Mega Toby nog een trofee toevoegen aan zijn prijzenkast dit seizoen?