Dit was de voormiddag: Nuytinck en Hein ontevreden, Ndidi krijgt voorstel

Dit was de voormiddag: Nuytinck en Hein ontevreden, Ndidi krijgt voorstel

10-02-2016 12:00

In de rubriek 'Dit was de voormiddag' vat VoetbalPrimeur.be elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12u samen. Op die manier weet je weer welke voetbalnieuwtjes er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Hein blij dat hij weg is bij Genk
Hein Vanhaezebrouck was enkele jaren geleden aan de slag bij Racing Genk, maar een echt succes werd dat niet. Er werd hem verteld dat er geen geld was voor spelers en bepaalde mensen moeiden zich met de tactiek. De huidige Gent-coach is opgelucht met het ontslag.

Club ziet doelman mogelijk vertrekken
Het avontuur van Soukratis Dioudis bij Club Brugge is niet bepaald een succes geworden. De Griekse doelman mocht er nooit meedoen met de A-kern en werd uitgeleend aan Panionios. Daar lukt het wel goed voor de Griek en Panionios wil hem definitief naar Griekenland halen

Kink in de kabel tussen Anderlecht en Nuytinck
Bram Nuytinck kon dit seizoen nog niet veel op speelgelegenheid rekenen van Besnik Hasi. De Nederlander komt enkel in aanmerking als Kara Mbodj of Olivier Deschacht niet beschikbaar zijn. Nuytinck stelt zich daarom vragen bij zijn toekomst in Anderlecht.

Club en Standard krijgen 20.500 tickets
De datum van de finale van de Croky Cup ligt vast. Op 20 maart vormt het Koning Boudewijnstadion het decor voor de finale tussen Club Brugge en Standard. Beide clubs krijgen ieder twee tribunes ter beschikking met elk 20.500 tickets. 

Verbeterd contract voor Ndidi
Wilfred Ndidi heeft dit seizoen al enkele knappe prestaties op de mat gelegd. Hamburg toonde reeds interesse, maar om geïnteresseerde clubs af te schrikken, wil Genk zijn middenvelder belonen. Ndidi kan zijn contract dat tot 2017 loopt, verlengen tot 2020.